Göra någon glad

Jag spenderar som många av er vet en hel tid på gymmet SMART Hälsa i Nykvarn.

Det är en fröjd att hänga på gymmet. Bara en massa trevliga människor.

Jag blir glad av det. En tung sinnesstämning byts rätt omgående mot ett glatt humör när jag kliver in genom dörren. En av vännerna jag ofta morsar på när jag kommer dit påtalar ibland typ ”Ja du verkar ju alltid på glad och på topp” efter att vi utbytt artighetsfraser som ”Tja! Hur är läget?”.

Eftersom jag blir glad av att komma till gymmet och möta människor jag tycker om så stämmer ju det. Jag ÄR ofta på topphumör när jag är på SMART Hälsa! För det ska gudarna veta att jag är inte alltid på ”topp” och glad. Jag springer inte runt och är glad (fråga min fru…) jämt.

Jag borde bli bättre på att tala om för den här vännen och alla andra som kan tänkas säga något som ”du verkar ju alltid glad” att:

Japp! Jag blir glad av att träffa dig!

Vem vet? Det kanske gör en till människa glad!

Ha en trevlig kväll!

Patrik

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s