Finna lösningar i mörker – Smarta Tillskotts framtid

Jag har en fallenhet för att börja grubbla precis när jag ska sova. Ofta händer det efter att Åsa somnat och möjligheten för att ventilera mina tankar högt inte finns där.

Igår kväll hade jag en sådan grubbelstund.

Vi har tre aktiebolag i familjen. Åsa driver Smart Hälsa och jag driver Retailväxt. Fullt upp i båda bolagen.

Det tredje bolaget är Smarta Tillskott. Ett bolag vi drog igång i januari 2015 och som växt successivt sedan start. Grubbelstunden handlade om Smarta Tillskott och vart vi är på väg med det bolaget. Allting tar tid, så är det bara. Även om ny teknik hjälper till så går det ändå åt ett stort gäng timmar per vecka för att sno runt webshopen. Ordrar ska packas, paket ska skickas, inköp ska göras, ekonomi ska skötas och det mesta av det får ske på tidiga morgnar, kvällar och helger. Det har inte varit något problem då vi tycker att det är så kul att ni vill köpa kvalitativa kosttillskott av just OSS. Vi har sett det som en ära.

Men när det tar så mycket tid och ger så lite tillbaka rent ekonomiskt så blir det allt oftare ett samtalsämne hemma: Vart ska vi nu? 

Det finns egentligen bara två vägar: Växla upp och gasa eller lägga ner. En uppväxlingen ger förhoppningsvis till slut möjlighet att anställa en person som sköter det praktiska åt oss. Då kan vi lägga vår tid på att hitta nya kvalitativa kosttillskott och andra smarta produkter till sortimentet.

Vi har nu bestämt oss för att vi ska gasa. Nu ska vi bara omsätta beslutet till handling. Därav grubblet: Hur gasar vi smartast? 

 Har du tips och feedback till oss som kan hjälpa till i processen så får du gärna dela dem med oss. Som kommentar här eller på mail info@smartatillskott.se.

Som sagt, vi uppskattar stort att du handlar av oss. Det försöker vi återgälda genom att ge precis så bra service som vi själva förväntar oss i shoppingögonblicket.

För att bredda tips och feedback så får du gärna dela detta blogginlägg. Vi vill hela tiden växa och möta nya kunder. Så om just Du är nöjd med oss så blir vi glada om du tipsar om oss.

Smarta Tillskott på webben.
Tack på förhand.

Nu växlar vi upp!

Patrik

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s