Vår bästa tid är NU!

Så går en av Jan Malmsjös största hits genom tiderna. Den har typ alltid funnits och är poppis på allsånger och andra glada tillställningar år efter år.

Visst är det vackra ord? ”Vår bästa tid är nu”.

Jag har varit ute på en löptur i skogarna kring Nykvarn nu på morgonen. Under löpning tänker jag som bäst. Trots att jag sökte upp rätt tuffa stigar som kräver rätt mycket koncentration för att inte halka till så tänker jag hela tiden på livet i stort. Märkligt att huvudet inte går att stänga av…

En av tankarna som slog mig är hur bra jag trivs med livet nu och hur mycket jag ser fram emot att göra vissa saker och ting som jag drömmer om.

I det momentet så kommer Jan Malmsjös låt i mitt huvud. ”Vår bästa tid är nu”. Det påminner mig om att det är precis så livet ska levas. Här och nu. Jag säger ofta till andra att man ska inte vänta på att göra saker man vill göra av framför allt ett skäl: Den enda tid vi vet FINNS är ju just NU. Att skjuta upp något till om 10 år låter allt för riskfyllt. Alternativet att vänta tills nästa liv låter också som att då skulle man kunna åka på en rejäl blåsning. Jag utgår från att jag bara har ett liv och ser till att leva det.

Helt plötsligt vill jag bara komma hem igen. Hem och sätta mig ned och skriva upp de mål jag har och sedan gå ut och realisera dem.

Nu kör vi!

Patrik

En reaktion på ”Vår bästa tid är NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s