Hem till vardagen – äntligen tid för att planera nya äventyr!

Idag ska vi åka hemåt till Nykvarn igen. Det är alltid trist att lämna Kremlavägen 3 då det ger oss så mycket energi att bara vara här. Men vi har det rätt bra hemma också, så den trista känslan brukar fort gå över!

Vi sitter fortfarande vid frukostbordet och pratar vandring. Vi tycker om att prata om vandring och våra upplevelser och vi är rätt långt framme i tanken på hur vi i framtiden ska kunna erbjuda vandrings-weekends här i Sälen i vår regi. Det låter väl spännande? 🙂

Vid portalen till Södra Kungsleden finns en skylt som visar exempel på platser lederna passerar. Grövelsjön låter spännande. Undrar om det inte får bli en liten tripp till Grövelsjön i vår. Vi ser redan fram mot det!

Länk till läsbart om Södra Kungsleden

Nu packar vi bilen och åker hemåt. Eventuellt snackar vi lite vandring på vägen….

Ha en bra dag!

Patrik & Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s