Genrep inför BAMM – Materialtest

Idag var det dags för oss att ta oss ut på fjället i Sälen. Vi ville testa vår nya utrustning och vi ville testa att ta oss ut på fjället med bestämt mål utan att följa de färdiga lederna. 

Vårt mål var Öjskogsfjället, det ska ju vara så vackert, har vi läst. Vi gick direkt ifrån vår stuga och kryssade oss fram genom skogen. I början mötte vi en hel del korsande stigar med färska fotspår från både människa och hund. 

Gott om folk (läs norrmän) fanns det också i Östfjällsstugan där vi tog vår första paus och väntade ut det värsta regnet. Då passade vi på att testa handpressorn i naturen för första gången. Espresson smakade magiskt.

  
När det värsta regnet passerat styrde vi kosan över Källfjället för att nå vår lägerplats på Öjskogsfjället. Vi konstaterade att det är väldigt lätt att navigera på fjället, i alla fall uppe ifrån fjälltoppen. Sikten är god och det är lätt att ta sikte mot ny fjälltopp. Så fort man befinner sig i dalen, där det växer skog är det betydligt svårare. 

Vi kom fram till vårt mål, tror vi. Vi har lägrat, ätit, eldat och nu slagit oss ner i tältet. Allt detta under regn. Vi hade bra väder när vi gick men så fort vi skulle slå läger tog regnet fart. Nu har det slutat och vi hoppas på finväder imorgon. 

   

 
Nu natti natti. Hörs igen imorgon.

Åsa och Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s