Livet är för kort för dåligt kaffe – varför inte en god espresso på fjället?

Vi gillar att vara ute i naturen. Vi gillar att springa över myrar och trampa ned oss till fotknölarna i iskallt vatten. På något sätt så är det väl som den gamla klyschan säger: Vi känner oss mer ”levande” när vi utsätter oss för strapatser som är lite tuffare än vår vanliga vardag.

Men vi tycker också om att njuta av goda saker och vi ser inget motsatsförhållande i strapats och njuta av något gott längs vägen.

Med det i åtanke så har vi köpt en portabel espressobryggare. När jag (Patrik) hämtat paketet på posten idag så mötte jag vår gode vän David. David säger något i stil med ”Wow, har du köpt ännu mer prylar”, vilket jag kan känna är ett tecken på att det just nu har blivit rätt mycket nya prylar på kort tid. Det lät jag mig inte nedslås av utan berättade entusiastisk som ett barn på julafton om vår nya espressobryggare. Redan innan jag testat den så känner jag mig nöjd. Snacka om att ta ut segern i förskott!

Precis nu så har jag sittandes i soffan tagit fram kartongen och öppnat paketet. Kvalitetskänslan är hög! En riktigt gedigen förpackning skyddar bryggaren på ett sätt som andas premium!

IMG_2647

Så ska det se ut…. Vilken låda!

IMG_2648

Där ligger den inbäddad i fint skumgummi. Sådana här vitala verktyg måste skyddas!

Funderar på om jag ska utmana sömnen och pressa en varsin espresso till Åsa och mig. Tror inte att jag kommer att kunna hålla mig……

Denna bryggare ska med ut på fjället nästa vecka. Om den ger oss fantastiskt kaffe så får den eventuellt hänga med på vårt BAMM-äventyr. Jag bär LÄTT 500 gram extra om jag vet att vi kan få en grym kopp espresson när vi lägrar för natten.

Vi återkommer med ett fälttest framöver!

Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s