Ok. Jag kan ha valt fel taktik…

Det har gått upp för mig att min övertygelse att det var smart att låta Åsa få reda på mina tankar om Ultra Interval Challenge via bloggen kan ha varit ett klantigt taktiskt misstag av episka mått…

Jag borde ha väntat till i morgon kväll när jag är i Sälen igen. Då skulle jag gjort det på ett helt annat sätt. Något i stil med att ha tittat Åsa djupt i ögonen och sagt något fint som ”Otroligt att någon kan ha så vackra ögon som du. Vilken tur jag måste haft som fick gifta mig med dig”.

När dessa fraser (som jag menar till 110%) landat så hade det varit läge att berätta om Ultra Interval Challenge.

Nu är det lite uppförsbacke. Det mest irriterande i det hela är ju att jag förstår att Åsa har rätt…

Vi får se hur det blir.

Hur som helst så har jag precis kommit hem från dagens löprunda. För att vara lite förutseende OM det skulle bli aktuellt att springa många mil på en dag så kände jag på lite olika tempon under min mil. 5.30 minuter per km är rätt skonsamt för mig och när jag håller igen ännu mer och tillåter mig att ligga runt 6 – 6.15 min/km så känns det väldigt ekonomiskt. Kroppen svarar bra och pulsen är låg.

Kan vara bra att veta. Uti fall att så att säga. Man vet aldrig vad livet har att bjuda på. 🙂

Skönt att springa en runda på hemmaplan för en gångs skull. Sista veckornas löpvyer från London, Barcelona och Sälen-fjällen byttes ut mot start utanför SMART Hälsa och löpningen startade förbi New Mill Grill och vidare förbi biblioteket. Känns tryggt att ta en gammal klassisk runda.

Ha en fantastisk fredagkväll!

Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s