Äntligen landade i soffan – nya höjder på äventyren i morgon.

Ännu en praktisk dag till ända. Fullt sjå med renoveringen har fått dagen att gå i raketfart. Tydligen har det regnat en del idag men det gick oss nästan obemärkt förbi. Antagligen för att Åsas tempo med slippappret skapade en sådan hetta att regnet aldrig nådde fram till oss innan det dunstade bort med ett fräsande ljud.

Vid 18-tiden bestämde vi oss för att det räckte för dagen och tog en dusch och därefter en promenad bort till Gustavgrillen för middag.

Vi återkommer ofta till Gustavgrillen. Dels för att maten är bra men framförallt får vi alltid bästa service där. Oavsett vilken kväll vi kommer och vilka som jobbar så är det alltid trevlig och serviceinriktad personal. Vi blir alltid glada över att bli behandlade väl som kunder och det blir vi verkligen här.

Nackdelen med det är att vi får svårt att säga nej… Den planerade förrätten och varmrätten kompletterades raskt med en god efterrätt bara för att servitören på ett så trevligt, självklart och säljande sätt föreslog en titt i dessertmenyn. Där fick han oss på kroken. Vi får helt enkelt konstatera att det var dags att unna oss något gott. 10:an i 90/10 alltså. Så ingen skada skedd.

Nu sitter vi hemma i stugan igen och snackar om morgondagen. Höghöjdsbanan lockar oss alla tre och vi ska dit kl 11 har vi bestämt. Ett antal stationer ska klaras av på höjder om 10 – 15 meter. Låter busenkelt på pappret. Vi får se vad verkligheten bjuder på.

Blir det succé och vi klarar oss igenom alla stationer på ett sätt vi är nöjda med så kan ni räkna med en fet rapport i morgon kväll här på bloggen. Till och med en selfie på hög höjd är tänkbar.

Skulle vi istället vägra redan på hinder 1 så blir det nog ett blogginlägg om….. dagens väder kanske? Vi får se vad det blir. Inställningen är hur som helst full fart framåt. Bäst att packa med cykelhjälmen.

Ha en fin kväll!

Patrik & Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s