Universums sätt att få mig att fokusera?

För fem veckor sedan så var jag så klantig att jag halkade under en löptur i skogen. Efter ett par besök på akuten så fick jag veta att en benflisa var lös i handen. Ett så kallat ”slitfragment”.

Tyvärr så har inte handen blivit så mycket bättre på de här fem veckorna men kom till slut på att jag har en sjukvårdsförsäkring via mitt företag. Tack vare dem så har jag idag träffat en handkirurg och varit på skiktröntgen.

Med hjälp av en läkare som är specialist på handskador och en skiktröntgen-maskin så har jag nu fått veta att det är ett gäng benflisor som ligger löst i handen och skaver. Så nu har jag blivit utrustad med ett stöd för handen och en skarp uppmaning att ta det väldigt lugnt med att belasta handen. Följer jag uppmaningen så bör jag vara smärtfri om 4-5 veckor. Blir det inte bättre på den tiden så får de ta bort benbitarna. Det hoppas jag slippa, så jag ska försöka hålla mig lugn nu…

4-5 veckor känns som en evighet för mig som älskar att träna och instruera i BODYPUMP och CXWORX. Det får jag ta det väldigt lugnt med ett tag framöver.

Men jag förstår ju vad som händer. Detta är universums sätt att få mig att fokusera på löpningen och göra mig superförberedd inför vår BAMM-tripp i augusti.

Tack universum för hjälp med fokus! Synd att det ska behöva göra så förbannat ont bara….

Spring försiktigt i skogen.

Patrik

IMG_1979

På den ”vanliga” röntgenbilden syns min Titan-ring rätt så tydligt! 🙂

IMG_1980

Klädsamt skydd på.

IMG_1978

Häftig maskin. En sådan borde finnas i varje hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s