En sak kan vi vara säkra på – det blir VÄDER på Midsommar

Oj oj oj vad mycket vädersnack det är just nu. Prognoserna över hur midsommarvädret ska bli verkar hagla ner i alla former av media. Vi hör en del från från vänner och bekanta och övervägande verkar vara det peka på att det inte ska bli någon högsommarvärme. Det är som sagt vad vi hör. Vi vet ingenting då vi själva inte lägger så mycket tid och energi på väderprognoser.

En del är så inne i väderprognoserna så att man i gassande sol en lördag förmiddag kläcker ur sig något i stil med ”Jo men det ska regna i eftermiddag”. Må så vara. Men vi vill inte ha den informationen just då eftersom då vill vi njuta av den sol vi faktiskt har. Det som kommer sen tar vi när det kommer och löser situationen därefter.

Själva söker vi inte upp några prognoser. Inte den här gången heller. Vi har helt enkelt bestämt oss att ta vädret precis som det blir. Även på midsommar.

Under vår kvällspromenad i går så pratade vi om detta ”fenomen” – att vi inte alls letar info om vädret längre. Vi kom fram till att om vi skulle ut och vandra över fjället eller segla till Gotland så är det en riktigt god idé att veta hur vädret ska bli. Men annars är det en tjusning att varje dag bli överraskad av vädret.

Regnar det så regnar det. Är det sol så är det sol. Till och med vi har förstått att det här med vädret rår vi inte över. Så låt oss ta det som det kommer. Vi har liksom inget val. (Om man inte omdirigerar sig till en annan plats på jorden så klart!)

Så vår prognos över midsommar är att det blir VÄDER. Det är vi HELT säkra på. Vi har bestämt oss för att det kommer att bli en bra midsommar.

Vi önskar er en fantastisk midsommar! Njut av vädret!

Patrik & Åsa

PS. Om du älskar att läsa väderprognoser och vill veta ungefär hur det ska bli så tycker vi det är helt ok. Då har vi  helt enkelt bara olika syn på ämnet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s