Nu jädrans…

Nä, nu är det dags för oss att sätta igång med BAMM-träningen på allvar (igen). Senaste tiden har den tyvärr blivit lidande eftersom vi har haft annat att fokusera på helt enkelt. Ni vet hur det är, det är lätt att prioritera bort träningen när tiden blir knapp. Förstås, vi behöver göra det ibland för att få in vilodagar när det blir mer pass än vanligt på gymmet. Denna vecka har varit mycket vikariat för min del.

Idag tog vi oss äntligen tid och joggade iväg i solen på förmiddagen. Visst är det skönt när temperaturen äntligen stiger så pass mycket att vi kan gnälla lite på värmen. Fast mest njuter jag. Jag gillar att känna mig riktigt svettig efter ett träningspass. Idag kände jag mig också riktigt trött. Flera dagars träning, utan vila sätter sina spår.

Vi står inte bara inför utmaningen löpning på BAMM, vi ska ju också bära vår packning. Jag inser att det vore bra att göra inköpen tidigt och jogga runt här hemma med väskan på ryggen. Det är ju en sak att vara tränad och ha skalle nog att klara av sträckan. Det är en annan sak att bära ryggsäck samma sträcka. Det vore utan tvekan klokt att vänja kroppen och ryggen vid tyngden och trycket från väskan.

Helt ärligt, det är många saker som det nu är hög tid för oss att börja fundera över och förbereda. Det är ju inte helt smart att byta skor veckan innan. Skor och kläder alltså, materialet kan vara avgörande, framför allt om vädret inte blir som vi önskar. Allt ska vi nog vara beredda på för det är inte sannolikt att vi har 30 grader, torrt och vindstilla under två dagar uppe i ”riktiga” fjällen.

Det har ju varit så länge kvar till allt. Nu är vi plötsligt nära. Patrik har förvånad tittat upp på mig fyra gånger idag, varje gång har han kommit på att det faktiskt är midsommar nästa vecka.

Hög tid alltså. Inköp får vi lösa inom kort.
Ser du någon som, till synes omotiverat, lunkar runt i byn fjällrygga på ryggen, så kan det vara vi.

Njut av värmen.
Det gör jag!

Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s