Party i Lidköping!

På min roadtrip denna vecka så kom jag fram till Stadshotellet i Lidköping vid 23-tiden i går kväll.

Jag tittade inte runt så mycket i omgivningarna utan begav mig direkt till rummet. 895 kr för ett enkelrum var jag riktigt nöjd med när jag bokade men inte riktigt lika nöjd när jag kom in i rummet. Inte för att det var fult och skitigt, men det vara bara så litet. Jag fick den där känslan att det kanske krävs att jag backar ut till frukosten eftersom platsen för en vändning i rummet var begränsad. Men allt är relativt. Rummet kändes större när jag sett hur liten toaletten var. Det är rätt imponerande vad de kan få in på en så liten yta!

De som planerade rummet hade dock sinne för detaljer. För självklart hade de kommit ihåg att montera kapsylöppnaren på dörrkarmen precis bredvid duschen. Helt perfekt om jag skulle bli törstig när jag duschar och snabbt måste öppna en flaska.

IMG_1879

Efter att jag besiktigat rummet klart och kommit fram till att 895 kr kanske inte var så billigt ändå så var det dags att sova. Tydligen så är tisdag lill-lill-lördag i Lidköping och den gasoluppvärmda uteterassen var full med skrålande folk. 895 kronors-rummen ligger precis över uteterassen. Typiskt.

Men jag var ändå trött nog för att somna ifrån partyt.

Idag vaknar jag pigg som en lärka. Efter att ha ålat mig in i badrummet och duschat (utan dryck, så jag har inte fått anledning att testa kapsylöppnaren) så var det dags att ta mig ner till frukosten. Förväntningarna var lågt ställda.

Men nu kommer goda nyheter! Frukost måste vara hotellets paradgren, för nu snackar vi om en riktigt bra frukostbuffé! Härligt! Fräscht upplagt och massor med fint skuren frukt. Jag hittade en mycket god rostbiff som jag åt tillsammans med äggröra och melon till. Supergott. Kaffet smakade även det toppen.

Tänk så fort en bedömning kan ändras. Frukosten är viktig för mig så undrar om inte nästa hotellnatt i Lidköping också blir på Stadt. Men då kanske med ett rum långt ifrån terassen….

Nu kör vi och tar oss an denna onsdag med storm!

Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s