Livet före alla väder-appar

När vi tog över stugan från förra ägaren så övertog vi även allt bohag. I en stuga byggd på 70-talet så innebär det en massa smakfulla 70-talsprylar.

Tavlorna har de lagt mycket energi på. Vi har ett par tavlor på domherrar och en på tomater i närbild. Vi räknar med att byta ut dem vart efter….

En fjällstuga vore ju ingen riktig fjällstuga utan ett renhorn på väggen. Renhornet sitter på plats och så även en renpäls. Så det är en riktig fjällstuga. Check!

Roligast av allt tycker vi väder-appen a´la 70-tal är. En tavla med rubriken ”Hur blir vädret?”. Här har vi alltså det hjälpmedel som fanns att tillgå innan text-tv och dagens väder-appar i mobilen. Om du var tvungen att göra en egen prognos och inte hade tid att vänta på att väderprognosen kommer på radion så tog du fram tavlan och ställde dig på altanen och analyserade molnen. Känns som en säker metod innan vandring över fjället…

Jag testade tavlan nu på morgonen (se bild) utan att vara helt säker på resultatet. Molnen på himlen finns liksom inte med på tavlan. Så min prognos är att vädret just nu är grått och fortsätter vara grått… En stund.

Kan du göra en bättre prognos än mig, så kom gärna med tips. Så att jag vet hur jag ska klä mig på min långpromenad. (Det blir dagens träningspass, det är ändå en återhämtningshelg.)

Tror jag ska gå till Waynes och köpa en dubbel Cortado.

Ha en trevlig dag alla. 🙂

Patrik

IMG_1851

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s