Vår dröm och vision med Smarta Tillskott

Nu har vi snart haft Smarta Tillskott rullandes i 5 månader. Tiden går fort när man har kul! 🙂

För kul är det! I och med vårt hälsointresse och vår strävan efter att må bra så är det stimulerande att arbeta med ännu en verksamhet som skapar ännu bättre möjligheter för bra hälsa och välmående.

Smarta Tillskott sköter vi vid sidan av våra normala arbeten, men i och med att alla kunder är så positiva till oss så ger det en sådan energi att det aldrig blir jobbigt. Våra kunder är verkligen fantastiska. Tack för att ni ger oss det förtroende som ni gör.

24 maj skrev vi ett blogginlägg om storyn bakom Smarta Tillskott. (Klicka här för att läsa)

Vi har så klart mål och visioner med Smarta Tillskott. En vision är att en dag i en inte alltför avlägsen framtid öppna en ”fysisk” Smarta Tillskott-butik! Det ska bli den mest kompletta må-bra-butiken som sett dagens ljus. Den ska innehålla vårt sortiment (som så klart är större då!) samt bjuda på massor av inspiration till ett bra och hälsosamt liv. Vem vet, vi kanske ser till att ha servering av de bästa smoothisarna och raw-food också? Helt enkelt en mötesplats för alla som är intresserade av en hälsosam livsstil.

I nuläget har vi svårt att sätta ett datum för när det kommer att ske. Men det kommer att ske, det kan vi lova.

Vi kommer självklart att berätta vidare om detta i vår blogg och på vår Facebook-sida. I vår kontakt med hyresvärdar så är det viktigt för oss att kunna visa på ett stort intresse för vår verksamhet. Om Du tycker att detta låter som en god idé så får du gärna sprida ordet och få de vänner du har som delar ditt intresse för en hälsosam livsstil följa vår blogg och gilla oss på Facebook. Det kommer hjälpa oss framåt i en snabbare takt.

Hoppas du gillar hur vi tänker.

Ha en toppenfredag!

Patrik & Åsa

3 reaktioner på ”Vår dröm och vision med Smarta Tillskott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s