Vilken kväll för träning och välmående!

Visst är det fantastiskt vad solen gör för oss? I dag har jag verkligen upplevt att de flesta jag mött varit på ett strålande humör. Jag tror blå himmel och sol gör gott för oss människor. Speciellt när vi haft det så grått ett par veckor nu.

På gymmet var det full fart. Åsa drog iväg och körde SMART Powerzone och BODYPUMP och jag hade löpgrupp 18.15.

Tror att vädret spelade in när det bara dök upp två deltagare idag: Tobias och Christian.

Jag har ett rullande schema för löppassen och idag var det dags för backträning. Vi gillar backträning i gruppen, det är något speciellt för oss. I och med att det blivit lite för mycket löpning för mig sista veckan så kändes det toppen för mig som ledare. I backen så märker ingen om jag skulle sacka efter lite i tempo.

10 gånger körde vi uppför vår långa backe. Alla 10 gånger med perfekt teknik så klart. 🙂

Jag bevakade grabbarnas teknik och lade mig sist i kön. Så under mestadels av passet såg jag Christian och Tobias ryggtavla. De fick vara först uppför backen idag, alla 10 gångerna. Det får jag bjuda på.

Nu blir det löpvila i tre dagar. På måndag är jag fit-for-fight igen. Då ska de få se på min rygg…..

Ha en fin kväll i solen!

Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s