Antar du utmaningen? Om vi hjälps åt, kan vi få Patrik att springa Maran på lördag?

För ett par dagar sedan lovade Patrik, här i bloggen att han skulle ta en sista-minuten-plats på Stockholm Marathon nu på lördag OM SMARTA tillskott fick 500 gillare på facebook till fredag. Gillare, som vill se Patrik springa har strömmat till men målet var högt och i skrivande stund saknar vi 212 stycken för vi ska få honom över startlinjen. Han börjar slappna av här hemma och så kan vi inte ha det.

Jag lovar att se till att han springer helt utan att kolhydratladda och helt och hållet på den kost vi äter idag. Jag lovar att rapportera på plats med intervju längs vägen för att se hur han mår när bullarna och sockret i kaffet uteblir.

Jag kan gå med på en och annan saltgurka och jag kan langa till lite hasselnötter längst vägen. Nej, fasen det går ju inte. Hasselnötter är han allergisk mot. Vi får köra mandlar, valnötter och ett eller annat russin.

Vill du veta hur han fixar det?
Se då till att dela vår facebooksida och peppa alla du känner att gilla den.

Gilla gilla gilla
/Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s