Vi gillar leverantörer av RENA produkter – Weleda är en av dem

Vi har länge tyckt om Weleda som varumärke. Åsa har använt deras produkter och varit mycket nöjd med dem och vi gillar deras tänk kring miljö och hälsa.

Huden är vårt största organ och det är egentligen rätt konstigt att vi generellt inte är lika noga med vad vi använder på vår hud som vi är när det gäller den mat vi äter.

Det vi smörjer in vår hud med absorberas i kroppen, gifter och annat skräp i t ex duschcreme, schampo och andra hudvårdsprodukter får vi i oss i precis samma omfattning som om vi ätit det.

Vi har pratat med många om detta på sistone och vi får ofta höra fraser som ”när barnen var små så använde vi Weledas produkter eftersom de var giftfria”. Det låter smart. Men kanske mindre smart att vi då är mindre nogräknade när barnen hunnit bli ett par år gamla? Vi bör aldrig utsätta våra kroppar för gifter och allergiframkallande produkter utan istället verkligen vara observanta på vad vi använder. Läs gärna det finstilta på era hudvårdsflaskor och använd hälsosamma och smarta produkter. (Se Råd & Röns text om innehåll i schampo och balsam genom att klicka HÄR.)

Weledas produkter är helt och hållet tillverkade av naturliga, giftfria och ekologiska ämnen vilket gör att vi inte tillför vår kropp något som den inte mår bra av.

Vi har haft ett par produkter från Weleda i vårt sortiment på www.smartatillskott.se under en tid och fått bra respons från våra kunder. Därför vågar vi oss nu på att öka Weleda-sortimentet med tre nya produkter:

Weleda Ansiktsvatten

Weleda Rengöringsmjölk

Weleda Handkräm Havtorn

Hoppas ni tycker att Weledas produkter passar lika bra i ert liv som för oss.

Ni får mycket gärna ge oss feedback efter att ni testat produkterna, alltid kul att höra hur de fungerar.

Ha en trevlig kväll!

Åsa & Patrik

PS. Vill du följa bloggen? Skicka ett mail till info@smartatillskott.se med ordet ”Blogg” i ämnesraden så lägger vi till dig.

En reaktion på ”Vi gillar leverantörer av RENA produkter – Weleda är en av dem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s