En löprunda kan väl ALDRIG vara fel? Jo ibland….

Jag var löpsugen på lunchen idag.

I kväll står jag som instruktör i både BODYPUMP och löpgrupp och Åsa påpekade klokt att det kanske räcker med den träningen utan att lägga till ett extra löppass.

Lika ”klokt” påpekade jag att i kväll är det intervaller på schemat. En liten mysjogg kan ju inte vara i vägen för lite intervaller?

Så jag drog ut på vår normala skogsslinga. Det kändes toppen i kropp och allt flöt på. Ända tills jag smidigt skulle runda en vägbom. Då tog överkroppen den korta vägen och fötterna drog iväg åt ett helt annat håll. Jädrar vad ont det gjorde. Jag låg ett par sekunder och tyckte lite synd om mig samtidigt som jag kollade att klocka och telefon klarat kraschen. De såg ok ut.

När jag reser mig upp känner jag att min höft och handled inte är lika fräscha som tekniken jag bär på mig. När jag tittar på höften har jag ett skrapsår som en landsvägscyklist hade varit stolt över!

Nu blir det ett akut inköp av trailskor. Ska vi springa i skogen behövs bättre fäste.

Så det är ett vardagstips härifrån. Se till att ha rätt material!

//Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s