Var rädda om er

Idag är det dags att ta oss hemåt. En riktigt skön helg är snart till ända.

Jag (Patrik) åkte lite tidigare för att hinna förbi Insjön på ett jobbuppdrag. Det är riktigt lugnt på vägarna idag. Uppenbarligen är vi inte i de trakterna de stora massorna valt för att spendera långhelgen i.

Men mitt i skogen så blir det plötsligt kö. Tvärstopp i trafiken. Människor står utanför sina bilar och det gör till slut även jag. Flera har sett på internet att det en kvart innan varit en våldsam frontalkrock en bit fram och det är en tryckt stämning bland oss som står där. Ingen gnäller om förseningar eller något annat i sammanhanget banalt.

Till slut sätter jag mig i bilen igen. För mig innebär detta bara att jag blir lite senare hem.

För de inblandade i krocken är konsekvenserna säkert betydligt värre. Jädrar vad fort livet kan förändras. Skrämmande.

Jag påminner mig själv om att bli bättre på att uppskatta livet till max. Att bli ännu bättre på att uppskatta de nära och kära som finns runt om mig och se till att vara rädda om de jag tycker så mycket om. Jag ska ge fasen i att bli irriterad på småsaker.

Se till att vara rädd om dig. Ta dig tid att njuta av allt bra du har runtom dig. Lev livet här och nu tillsammans med dem du håller av.

//Patrik

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s