Vi har anlänt till vårt basecamp!

Eftersom att vi har vår stora utmaning BAMM framför oss har vi känt att vi behöver snäppa upp våra träningsfaciliteter. För att prestera bra på tävling måste vi träna tävlingslikt. För att ta oss till nya nivåer behövs nya miljöer. Miljöer som ställer samma krav på fysiken som tävlingsarenan kommer att göra.

Efter en stor research så har vi hittat vårt nya basecamp, där vi framöver kan lägga våra träningsläger. Vi har precis vaknat upp efter vår första natts sömn här och ätit vår första frukost. Äggröra och bacon smakade bra även här. Nyinköpta kaffemaskinen gjorde oss också nöjda.

Vårt basecamp är beläget 430 meter över havet. Vi har räknat ut att träning på just denna höjd kommer göra underverk för vår kondition. Här kommer vi träna löpning, mountainbike och vandra. Träning utomhus i en lätt och klar luft är underbart.

Vi överdriver kanske lite…. Vi har köpt en stuga i Lindvallen, Sälen och har precis fått nyckel och tillgång till stugan. Det känns mycket spännande och hela gänget är laddat för ett rikt friluftsliv. Skidor både utför och på längden på vintern, löpning och MTB vår/sommar/höst och ett skönt avkopplat friluftsliv i allmänhet.

Idag tänkte vi lägga in ett löppass och i samband med det reka omgivningarna.
Det enda vi undrar nu, vart fasen är Silje?

Patrik och Åsa

PS. Du är väl med i vår tävling på Facebook? Klicka här!

2 reaktioner på ”Vi har anlänt till vårt basecamp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s