Tur på myren

Idag var det äntligen dags att prova lite löpning i vår nya terräng. Eftersom myren ligger perfekt till och det finns många utmärkta skidspår på vintern så förlade vi löpningen just där, på myren.

Naturen är fantastisk, luften är lagom kall och känns ren och klar. Med dessa förutsättningar är det lätt att springa.

Efter att ha sprungit en sträcka på torr, fin stig var vi framme vid myren. Ganska snabbt upptäckte vi att den inte var riktigt lika torr som stigen. Men lite fukt har väl aldrig dödat någon? Vi körde vidare. Full fart framåt. Hundra meter senare trampade vi ner oss varje steg. Hmm…. Vända om drygt hundra meter eller fortsätta framåt där vi såg torr mark på andra sidan myren ca 500 meter bort?

Efter en snabbt överläggande beslutade vi oss för att tro att vi säkert upplevt den värsta blötan och fortsatte därför framåt. Vi trampade ner djupare och djupare för varje steg och sista biten hade vi vatten till anklarna. Vårsolen har inte riktigt lyckats värma myrvattnet än. Det var rätt kallt till slut.

Tänk att vi aldrig lär oss, samma sak varje gång. Vi vill ju så gärna tro att det blir bättre om vi fortsätter. I alla lägen. Det har kostat oss en del. T ex har vi burit våra mountainbikes långa sträckor i skogen för att leta reda på stigen som försvann. Vi tror dock att denna inställning lönar sig i längden: Att alltid sträva framåt.

Och du…. kom ihåg att samtidigt vara nöjd med det du har och där du är.

Trevlig kväll på er!
Patrik & Åsa

IMG_0017 IMG_0019 IMG_0022 IMG_0023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s