God j—a morgon!

Dagen har startat på ett annorlunda sätt.
För det första har vi fått äran att ta hand om Åsas mammas fantastiskt charmiga hund Pärlan. Det är mysigt med hund och nedan vill vi delge er några punkter som vi redan lagt märke till:

  • Det känns som att borra tårna ner i en varm och skön sandstrand när vi hasar runt på övervåningen. Alla gillar väl sommar och värme?
  • Skönt att höra att det är någon hemma, hela natten. Med hund medföljer en del ljud som vi inte är vana vid.
  • Äntligen en anledning att komma upp tidigare på morgonen. Pärlan var pigg, vaken och hungrig kl. 05.37 i morse.

Efter att en sömnig bonusmatte fixat käk och släppt ut för pink på tomt (smartlat) kunde bonusmatte somna om medan bonushusse inte besitter samma omsomningskompetens. För att stilla myror i benen drog Patrik till gymmet för att, för sig själv, njuta av ett stilla pass CXWORX® (funktionell coreträning). Aj fasen, det blev inte så ensamt. Städchefen, tillika Åsas mamma och Pärlans matte dök upp för att städa. Det var inte Patrik helt inställd på men flexibel som han är for han tillbaka hem, snörde på sig skorna för en stilla joggingtur, bara för sig själv.

Redan utan för huset möts han av en ny upplevelse. En grön golf står parkerad utanför huset och okända män håller på med någon form av packning/ompackning.
”Tja grabbar! Vad gör ni?” frågar mannen med civilkuraget och skrämmer på så sätt iväg dem. Ro för en löptur? Nej, inte precis. Polisen var underrättad och området genomsökt innan Patrik återigen stängde hemmets dörr bakom sig.

Långhelg, välkommen!
Vi kanske borde skaffa hund?

Åsa och Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s