En utmaning för en som har svårt att sitta still!

Jag rör gärna på mig.

I dag har jag en riktig mastodontdag framför mig i bilen. Närmre 100 mil blir det på min miniturné. Det är mitt ”vanliga” jobb som egen företagare och retailkonsult som för mig ut på vägarna. Jag har egentligen inget problem med att köra bil långt. Jag gillar att köra bil. Däremot kan jag tycka att det är jobbigt att sitta still så länge.

Det gäller att göra det bästa av tiden. Använda tiden effektivt och göra det till något positivt. Min strategi för att göra dagen bra är att lyssna på Håkan Hellström. Han kanske inte sjunger bäst i världen och han kanske inte får ihop texten i alla låtar, men ändå så är han för jäkla bra att lyssna på i bilen! Så nu kopplar jag upp WiMP, lägger till Håkans alla låtar i spellistan (Första låt ut är ”17 år”) och sen kör jag.

Första stopp Lidköping!

Ha en bra dag alla.

Patrik

En reaktion på ”En utmaning för en som har svårt att sitta still!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s