Känner du igen känslan?

Känner du igen känslan?

Vi har unnat oss lite träningsledigt i helgen på grund av en tripp till Manchester. Istället för att slita själva så har vi roat oss med att se atleterna i Manchester City piska Queens Park Rangers efter noter. En upplevelse som vi kommer att minnas länge.

Men det räcker med två dagar helt utan träning för att få rejäl abstinens. Kroppen behöver röra på sig och så här långa uppehåll hör inte till vanligheterna.

I kväll har det dock ordnat upp sig igen. Åsa har instruerat BODYSTEP® och CXWORX® och jag har lett BODYPUMP® och SMART Hälsas löpgrupp. En av många positiva fördelarna med att leda de passen är att vi får egen träning ”på köpet”.

Nu efter att passen är avklarade och vi är hemma igen så infinner sig den där sköna känslan vi får efter träning. Kroppen känns alldeles lagom trött och det är lugn och ro i både kropp och själ. En direkt belöning för att vi rört på oss. Att dessutom fått hålla i pass som besöks av grymt taggade och trevliga medlemmar ger oss en massa ny energi.

Känslan av att vara nöjd med sig själv är viktig och den infinner sig för mig efter träning. Jag är nöjd att jag valde träning istället för soffan. Jag är nöjd med att veta att jag bidragit till att hålla min kropp stark och funktionell så att den förhoppningsvis håller många år framöver. För det är vårt mål, att bygga långsiktigt hållbara kroppar och att MÅ BRA. Det är väl egentligen det som är det viktiga? För att få andra att må bra så måste vi må bra själva.

En skön känsla i kväll alltså. Känner du igen känslan?

Patrik & Åsa

PS. Följer du vår blogg? Om inte, anmäl dig så får du en liten bonus mailad till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s