Utmaningen att hitta bra mat i England

Just nu befinner vi oss i Manchester. Hannes, som fyllt 10 år i veckan, är ett hängivet fan av Manchester City. Den här resan är hans 10-årspresent och idag har vi varit på guidad tur på Etihad Stadium. Hannes nya tröja har hängt på en berömd spelares plats i omklädningsrummet, han har suttit på Pellegrinis stol i pressrummet och vid sidan av plan. Imorgon ska han få gå på matchen mot QPR och heja fram sitt lag.
Samtidigt som detta är en fantastisk upplevelse passar vi på att reflektera över hur svårt det är att få tag på schysst mat. Vi brukar peppa och hävda att det alltid går att anpassa måltider på restauranger så att vi får det som vi vill ha det. Hur förklarar vi här så att de förstår vad vi vill och inte vill ha? England känns hopplöst efter kostmässigt. 

Vi får se detta som våra 10% och jobba hårt på 90:an ett tag framöver. 

Tur nog har vi tagit D-vitamin och Magnesium med på resan 🙂

Åsa och Patrik

Ps. Vi ser att vi har stor trafik på webbshoppen nu och det gör lite ont att inte kunna leverera på dagen som vi brukar. På måndag är vi åter hemma och igång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s