Morgonstund har guld i mund, samt Dagens Tips!

Sicket väder vi har idag!

Efter att vi fått iväg alla barn till respektive skola drog vi på oss löpskorna och stack iväg en sväng i skogen. Vi har en 9 km-slinga som vi fattat tycke för på grund av den växlande terrängen. Perfekt för att våra fotleder ska få öva på att parera olika typer av lutning och underlag. Löpningen går lättare och lättare, det märks att löpformen smyger sig på.

Det är inte så svårt att motivera sig att dra ut på en löptur nu när solen lyser. Det gäller det att passa på! Ut i skogen.

Vi börjar mer och mer prata om vilken utrustning vi behöver till BAMM. Vilket skofabrikat ska vi ha? Vilka kläder är de bästa? Vilken löpryggsäck är skönast på ryggen? Osv. Många materialfrågor alltså. Vi kommer nörda ner oss mer i material framöver och delger  er, så klart, allt vi kommer fram till.

Har du några tips, mottager vi dem gärna!

Dagens Tips från oss:

Visst är det trevligt när människor hälsar på varandra? Vi gör det alltid under löpning, även i löpgruppen på SMART Hälsa. Hälsa på de du möter oavsett om det är löpare, hundpromenerare, barn eller brevbärare. Ingen tar illa upp av att du morsar glatt och ditt eget humör under löprundan lättar. Ger vi energi så får vi energi. Enkelt eller hur?

Vi har för övrigt dragit vinnaren i tävlingen vi hade häromdagen. Självklart var svaret att vi kortar ner steglängden i uppförsbacke för att på så sätt landa rätt med foten under kroppen. Fyra rätta svar fick vi och den som vann lotten är Lotta Fägerholt!

Lotta får en påse Hampaprotein från http://www.smartatillskott.se. Grattis Lotta!

Ha en bra dag alla.

Patrik & Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s