Jag gick till jobbet i pyjamas

I morse gick jag till jobbet i pyjamas. Hela förmiddagen hade jag pyjamas på jobbet. Ingen visade något tecken på att tycka att det var särskilt märkvärdigt att jag gick runt i pyjamas.

För snart ett år sedan avslutade jag mitt uppdrag som hälsopedagog på Scania Hälsa och Arbetsmiljö för att följa min dröm och satsa på min egen verksamhet, gymmet SMART i Nykvarn.

Nu efter snart 12 månader kan jag konstatera att jag lever livet jag vill leva just nu, min dröm. Jag älskar SMART, jag älskar att komma ner på gymmet och mötas av glada medlemmar som verkar trivas hos oss. Jag älskar känslan av att jag har instruktörer på gymmet som gör mig stolt varje dag. Jag älskar känslan att jag styr över min vardag, min arbetsbelastning och min tid. Det är bara upp till mig hur det ska gå för SMART och för mig själv. Det är en utmaning varje dag men jag sköter mycket av arbetet hemifrån och just därför kan jag, om jag vill, gå till jobbet i pyjamas.

Jag är helt övertygad om att det finns utrymme tillräckligt i denna värld, för alla att leva just sin dröm. Absolut, jag har jobbat för att komma hit. Fram till för ett år sedan jobbade jag på Scania på dagarna, gymmet skötte jag på kvällar, helger och nätter. Till dess att jag en dag hade byggt upp det så pass att jag faktiskt kunde kliva av Scania och lägga hela min själ på SMART. Det viktigaste är inte att jobba mycket, nyckeln är att jobba smart, vara ”smartlat” och göra rätt saker, saker som räknas, saker som gör skillnad.

På dörren till mitt kontor har jag en skylt med texten: ”Don´t just work hard. Work smart.”

Alla har vi olika drömmar.
Lever du din dröm?
Om inte, ta reda på vilken som är din dröm, sen kan du börja fundera på vilka smartlata saker du behöver göra för att ta dig dit.

Lycka till med din dröm.
Åsa

2 reaktioner på ”Jag gick till jobbet i pyjamas

  1. Ett så inspirerande och tänkvärt inlägg. Texten finns med inom mig fortfarande. Ska försöka hitta nin väg…
    Jag blir så glad av att möta människor som har vågat och satsat😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s