Måndag = Många pass!

Måndagar är en rätt intensiv dag för oss. Fem pass på Smart Hälsa summerat på oss båda.

Åsa är först ut med lunchpass 11.30 och sedan kommer två kvällspass för oss vardera.

Vi är av åsikten att träning ska vara allround. Gärna med en tanke bakom som stärker huvudmålet.
Löpare och cyklister är t ex beroende av en stark bålmuskulatur för att orka hålla ett bra löpsteg respektive en bra position på cykeln.

När jag (Patrik) sprang Lidingöloppet första gången så var jag inte så stark i bålen som jag är nu. Det blev hopplöst jobbigt att hålla en upprätt hållning i uppförsbackarna och jag vek ner mig som en ”märla”.
Dock så gjorde den upplevelsen att jag blev medveten om min svaghet i bålen och tog därför tag i det. Året efter var jag bättre förberedd och orkade hålla en bra och effektiv teknik loppet igenom.

Vi instruerar CXWORX vilket är en riktigt effektiv coreträning som verkligen fungerar. Så är du en löpare med ambition att bli bättre så föreslår jag att du testar ett CXWORX vid tillfälle. 30 välinvesterade minuter som gör dig starkare och bättre som löpare.

Träna på och träna SMART!

//Patrik & Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s